Nfl Gaming

Egy másik öten egyenesen 0-cuatro-val futottak, és léphetsz egy-3-at a Lions debütálásán belüli szórásból. A friss La Chargerek az 1,5-ös körzet kedvencei az NFC keleti bajnoka, Arizonában. Nyilvánvaló, hogy a bukmékerek nem aggódnak amiatt, hogy a másodéves zsivaj gyakran a Chargers QB-t érinti, és Ön az NFL OROY Justin Herbert nyitja az évet. A legújabb Lions nem lesz egyszerű, de ez egy nagyszerű Cowboys-csapat lehet, akinek komoly visszapattanásra van szüksége. A friss Cowboys és a hasonló Lions csoport az elmúlt 12 hónap 2. 50 százalékában Dallasban is felülmúlta.

  • A teljes összeg most negyvenkét,5, a tétek 58%-a/a pénz 62%-a a Over-ig.
  • Az új, leghosszabb kezdő bérlet az 1. naphoz a vadonatúj San francisco 49ers-Detroit Lions játékokhoz tartozik, amelyeket a Ford Occupation számára terveznek.
  • Természetesen a sportkönyvek a hagyományos karriercélból kirajzolódó erényt nyújtanak a házigazdának, amikor bármi trükkös és kereskedelmi jellegű keresést néha meg kell tenni.

Noha a pénzvonal idézettsége gyakorlatilag egyenletes, a pénzvonal 89%-a a jagáké. A teljes nyitás a 43,5 alatt, a 46,5-ös csütörtökön érte el a csúcsot, amely jelenleg 46, az alternatív módon lenyűgöző spliteken. A friss Less than kis többsége a passzok 55%-át nézi, de az egyének tétjei valójában a 88%-os készpénzt fordítják a Less than-ra.

Los Angeles Chargers from the Carolina Panthers Opportunity And you will Jóslatok, Néhány nap 2

Az új NFL néhány nap 11 játékrekordja megpróbál egy jó Very Dish visszavágót adni nekünk, valamint a kezdeteknél valószínű, hogy szereti a végeredmény gyors visszajátszását. Az új Kansas Urban area Chiefs legyőzi az új Philadelphia Eagles csapatát a történelem szezonjának nagy meccsein. Otthonában a tizenegyedik nap Kedd Esti Sportjátékára az új Chiefs készül, míg a dos.5 szakasz kedvencei a kezdő tartományban. «A környezetbarát Bay visszatérési győzelme lenyűgözően lecsökkent. Nehéz megérteni, mire vágyunk itt, mivel a személyes még nem igazán biztos a Jordan Like-ot illetően.»

Csökkenő egyébként az Nfl konszenzusos kiválasztások nyomán

Mindazonáltal adjon jegyeket és készpénzt mindkettő/1 változatban a Lions oldalon. Ezt követően a fogadas-sport.com böngésszen itt pénzvonal jegyek megpróbálják megközelíteni a 3/1-es lépést, és előfordulhat, hogy a pénzvonalak csak 2/1-esek lesznek Detroitban. A Tampa Bay megüti a SuperBook NFL-es esélyeit. Néhány nap 18 iparága a nagy 5,5 pontos kedvenc ezen az estén. Nulla pályának lehettünk tanúi a spreadben, és az összesítés is stabilan 37,5-nél áll. A teljes 41,5-ös csúszott, hogy segítsen 42-nek, aminek 63%-a tét/72%-a pénz a Több mint. A teljes érték 41,5-ről 42,5-re futott, és visszatérve 41,5-re, az összes a keddre.

Jacksonville Jaguars Versus Tennessee Titans Lehetőség

ice hockey betting

Nézze meg, ahogy Myles Garrett felfedezi az erős kezdetet az utazás során, hogy visszaszerezze a szezon védőfelhasználójának díjait.A vadonatúj Browns, aki az otthoni kezdeti ügyet fekteti le, az egyik legkedvesebb néhány napos 1. lépésre tett fogadásom. Houston csupán az autópályák kedvence a Néhány nap 1. lépésében, de azt várom, hogy CJ Stroud rövid időre megengedi magának, hogy a hétvége elején mindig a legjobb videojátékok közé kerüljön.

Perc. 10 $/€ befizetés, és véletlenül meg fog tenni tétet az első lépésben, különben nagyobb az elvárás. Az extra fogadások és az ösztönzők az új minősítő fogadás kiegyenlítésétől számított 24 órán belül vagy annál rövidebb időn belül feladhatók. A bónusz forog 24 órán keresztül, a Deceased játékok közzétételére korlátozva.

Sportfogadási eszközök

Bár nem, az esélye akár -125 is lehet, ami alacsonyabb fizetést jelent. Az NFL-ben egy nagyszerű „ugrató fogadás” azt a helyet jelöli ki, ahol pontokat szerzel a költségvesztésért cserébe. Ez azt jelenti, hogy saját hagyatékkal vagy teljes fogadással módosíthatja nyerési esélyeit.Bár nem, ezzel megváltoztathatja a lehetőségeit, és számos értéket törölhet. Beleértve, képzeld el, ha a vadonatúj Chargers és akkor bálnák teljes valójában 65,5, és akkor is választja a legújabb több mint. Ha a csapatok összekeverednek, hogy segítsenek több mint 65 probléma megoldásában, akkor általában az ő választásuk nyer.

Jackson és te együtt lehetsz. nem okoz sok gondot a Texans ingatag védelme elleni gólszerzés, de nem hiszünk abban, hogy a Houston rendszerint rengeteg pontot szerez, miután tavaly online meccsenként mindössze 17,0-t szerzett. Stroud is csinál néhány költséges problémát, de a problémákat a támadó kihívásokkal küzdő texasiakra hagyja. A legújabb átadás a friss Ravens javára nagyon nehéz ügynek tűnhet a beállításhoz, még akkor is, ha Baltimore kell ahhoz, hogy néhány eredménnyel nyerjen. És abban az esetben, ha megnyeri az új előadói munkát, amely elég megfelelő ahhoz, hogy megfeleljen, ez valóban Stroud karrierje első NFL-indulása.